Öğretmen Adaylarına Seminer

Isparta Yargı Akademi Öğretmen Adayları için Eğitim Bilimleri Semineri düzenliyor. Yargı Akademi Genel Yayın Editörü Öğt. Görevlisi Hasan Can Oktaylar tarafından verilecek seminer 12 Ocak Cumartesi günü saat 15:00’de Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ocak 2013 17:10
Öğretmen Adaylarına Seminer

Isparta Yargı Akademi, öğretmen adayları için eğitim semineri düzenliyor. 12 Ocak Cumartesi günü saat 15:00’de Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenecek olan seminere konuşmacı olarak Yargı Akademi Genel Yayın Editörü Öğretim Görevlisi Hakan Can Oktaylar katılacak.

Oktaylar, Eğitim Bilimleri ve özellikle 2013 yılında ilk defa yapılacak olan öğretmen alan bilgisi sınavı hakkında detaylı bir sunum yapacak.

Seminerin Eğitim Bilimleri ve Alan Bilgisi Sınavına girecek adaylar açısından son derece faydalı olacağını kaydeden Isparta Yargı Akademi Kurucu Müdürü Hakan Kahraman, seminere katılmak isteyen adayların Isparta Yargı Akademi ile iletişime geçmeleri gerektiğini hatırlattı. Kahraman iletişim için 0 532 653 11 80 veya 0 246 500 34 34 numaralı telefonların kullanılabileceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum