Öğretmene Eş Durumu Müjdesi

Başbakan Erdoğan TBMM'deki grup toplantısında eş durumuyla ilgili olarak bir açıklama yaptı. Yılda bir kez yapılan öğretmenlerin özür atamaları bu yıl iki kez yapılacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ocak 2013 16:51
Öğretmene Eş Durumu Müjdesi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, şubat ayında sağlık ve eş durumuyla ilgili öğretmen atamalarının yapılacağı müjdesini AK Parti Grup Toplantısı'nda verdi.

Şubat ayıyla ilgili eş durumundan atama konusunun sürekli önlerinde bir soru işareti ve pürüz olarak durduğunu ve bunu çözmek için Milli Eğitim Bakanı'na talimat verdiğini belirten Erdoğan, "Öğretmenlerimiz çok yakından ilgilendiren müjdeyi açıklamak istiyorum. Bildiğiniz gibi öğretmenlerin mazeret atmaları yaz aylarında yapılıyordu. Biz bu şubat ayında sağlık ve eş durumu olmak üzere atamaları gerçekleştiriyoruz. Ayrıntılar öğleden sonra MEB sitesinden açıklanacak." dedi.

Erdoğan, Katar ziyaretinden dolayı dün gerçekleştirilemeyen AK Parti Grup Toplantısı'nı bugün yaptı. Erdoğan, konuşmasının başında Katar ziyareti konusunda da bilgi verdi.

Yeni bakanlar da grup toplantısında yer aldı. Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve görevi devrettiği toplantıda Mehmet Müezzinoğlu yan yana oturdu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.