Öğretmenin Sınırı Yok

'Öğretmenin Sınırı Yok' Projesi Kapsamında, Hafta Sonu Bursa'daki Öğretmenlere Yönelik Eğitimler Düzenlendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ocak 2011 13:52
Öğretmenin Sınırı Yok

'Öğretmenin Sınırı Yok' projesi kapsamında, hafta sonu Bursa'daki öğretmenlere yönelik eğitimler düzenlendi.

Garanti Bankası ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV) tarafından verilen ve gönüllü olarak başvurulan eğitimlere, 100. Yıl, Atatürk, Balıbey, Demirelli ve Kamil Sarıaydın İlköğretim Okullarından toplam 149 öğretmen katıldı. Bursa'da 6'ıncı kez gerçekleştirilen eğitimlerde, şehrin çeşitli okullarında görev yapan bin 69 öğretmen, ÖRAV ve MEB onaylı hizmetiçi eğitim sertifikası almaya hak kazandı.

Öğretmenlerin kişisel ve mesleki gelişimine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen Öğretmenin Sınırı Yok projesi kapsamında bugüne kadar Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bayburt, Bilecik, Bingöl, Bolu, Burdur, Bartın, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karabük, Karaman, Kars, Kayseri, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Mardin, Manisa, Mersin, Muğla, Nevşehir, Rize, Sakarya, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Şırnak, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Van, Yalova, Yozgat ve Zonguldak olmak üzere 59 ildeki 21.563 öğretmene yüz yüze eğitim verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.