Oğul Acısı Birada Olsa Dindi

Böbrek yetmezliği rahatsızlığı nedeniyle geldiği hastanede beyin ölümü gerçekleşen ve organları bağışlanan 18 yaşındaki Süleyman Ceren'in babası Ali Ceren, oğlunu kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken, başka hayatlara da umut verdikleri için mutluluk duydukları

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Mayıs 2011 16:09
Oğul Acısı Birada Olsa Dindi

Ceren, gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlunun böbreklerinden rahatsız olduğunu, son olarak Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirdiklerini belirtti. Süleyman Ceren'in hastalığıyla daha fazla savaşamadığını belirten Ceren, "Oğlum gidiyor bari başka canlar kurtulsun" dedi.

Hastane yönetimi ile yaptıkları görüşmede organ bağışı konusunda olumlu karar verdiklerini söyleyen Ceren, tek isteğinin organların nakledildiği hastaları görmek olduğunu kaydetti. Onlarla irtibatı koparmak istemediğini söyleyen acılı baba Ceren, "Oğlumun düğününü yapamadım, organların bağışlandığı hastalar küçükse düğünlerine gitmek isterim, oğlumu onlarda görmek isterim" diye konuştu.

Süleyman Ceren'in dayısı Abdullah Aytekin de organ bağışının yaygınlaşması gerektiğini söyledi. Türkiye'de çok sayıda insanın organ beklediğini kaydeden Aytekin, "Evladımızı kaybettik. Acısını yaşıyoruz. Ama bugün birçok insan organ bekliyor. Evladımızı başka vücutlarda yaşatmak istedik ve organ bağışını onayladık" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.