Oğuz: 'Bugün Benden Daha Mutlu Kimse Yok'

Yükseköğretime Geçiş Sınavı’nda (YGS) Isparta tüm puan türlerine göre Türkiye 7’ncisi, YGS 1’de 4’üncü, YGS 5’te ise 8’inci oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Nisan 2012 11:37
Oğuz: 'Bugün Benden Daha Mutlu Kimse Yok'

YGS 2012’de tüm puan türlerine göre ilk 10’un içinde yer alan Isparta’da büyük sevinç yaşanıyor. Isparta Valisi Memduh Oğuz, sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından yaptığı açıklamada, tüm öğretmen ve öğrencileri başarılarından dolayı kutladı.

Isparta’nın tüm puan türlerine göre Türkiye 7’ncisi, YGS 1’de 4’üncü ve YGS 5’te 8’inci olduğunu belirten Oğuz, başarının kent adına memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Isparta’nın bugüne kadar aldığı en iyi başarı olduğuna dikkati çeken Vali Oğuz, "Bugüne kadar hiç ilk 10’a giremeyen bir şehir konumundaydık. Bugün Isparta halkının eğitime verdiği önemin meyvesini aldık. Görev yaptığım süre içerisinde her fırsatta okulları ziyaret etim. Yüzlerce sınıfta, binlerce öğrenciyle görüştüm. Hedefimiz eğitim kalitesini artırmak ve derece almaktı. Bugün benden daha mutlu kimse yok" diye konuştu.

Mehmet ERÇAKIR

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.