Oktay Derelioğlu Kararını Bugün Açıklayacak

Emrespor’un başına geçmesi beklenen eski Beşiktaşlı Milli Futbolcu Derelioğlu ile yöneticilerin kararlarını bugün açıklayacağı öğrenildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Aralık 2012 18:53
Oktay Derelioğlu Kararını Bugün Açıklayacak

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Emrespor’da bugün önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor. Isparta Emrespor Futbol Yatırımları A.Ş. olarak yoluna devam edecek olan kırmızı-siyahlılarda Derelioğlu ve yöneticilerin kararını bugün açıklaması bekleniyor.

Yönetimsel sorunlar nedeniyle önünü göremeyen ve sıkıntılı bir süreçten gelen Isparta Emrespor’da eski Beşiktaşlı Milli Futbolcu Derelioğlu’nun takımla ilgili araştırmaları sürdürdüğü ve sponsor firmalarda temas halinde olduğu öğrenildi.

Futbolcular ise bir an önce takıma sahiplenilmesini istiyorlar.

Öte yandan Emrespor’da gözler hafta sonunda İstanbul deplasmanında oynanacak Maltepespor maçına çevrildi. Erzurum Büyükşehir Belediyespor’la 1-1 berabere kalan ve 2 hafta sonra puanla tanışan kırmızı-şimşekler, bu hafta da 19 puanla 8. sırada bulunan Maltepespor’la zorlu bir maç oynayacak.

17 puanla 10. sırada bulunan Emrespor, zorlu maçın hazırlıkları için Atabey’de antrenmanlarına başladı.

Levent Doğan

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum