Okuduğumu Anlıyorum

Mustafa Şener İlkokulu tarafından “Okuduğumu Anlıyorum” projesi start aldı. Öğrencileri okumaya teşvik etme ve okuduklarını anlamalarının hedeflendiği proje ile ödüllerde dağıtılıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Mayıs 2015 15:14
Okuduğumu Anlıyorum

“Okuduğumu Anlıyorum”Kitap okuma projesi çerçevesinde Mustafa Şener İlkokulu kütüphanesi öğrenciseviyeleri dikkate alınarak Okul Aile Birliği katkısı ile 1125 kitap, Optikokuma Programı ve Laptop alınarak Mart Ayı itibariyle projenin startı verildi.

2.3. ve 4. Sınıf öğrencilerinin kendi seviyelerinde sunulan kitapları okuyup,okuduğu kitapla ilgili anlama seviyelerini belirleyen sorulardacevaplandırılarak, yapılan değerlendirme sonucunda öğrencilere haftalık okumakarneleri verilerek kendi seviyelerini görmeleri sağlanıyor.

Konuyla İlgili Bilgi veren Okul MüdürüOrhan Çelik, “Öğrencilerimizi okumaya teşvik etmek amacıyla her ayın sonundayapılan törende sınıf seviyelerine göre madalya ve katılım belgesi ile ödüllendirilmiştir. Öğrencilerimiz Mart Ayında 5670, Nisan Ayında 8470 olmak üzere toplamda 14140kitap okuyarak büyük bir başarı göstermişlerdir.
Öğrencilerimiz bu projemiz ile okuma alışkanlığını davranış haline getirmişler;anlama –anlatım becerileri gelişmiş, sorumluluk duyguları ve kendilerine olangüvenleri artmıştır. Süreklilik arz edecek bu projemizle öğrencilerimizbunların yanında daha birçok olumlu kazanım elde edecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum