Okul Alışverişi Çileye Dönüyor

Okul Alışverişi Çileye Dönüyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Eylül 2021 09:23
Okul Alışverişi Çileye Dönüyor

Pandemi nedeniyle okullarından uzak kalan öğrenciler yüz yüze eğitimin başlamasından memnun.  Eğitim öğretim döneminin başlamasıyla velilerin de alışveriş telaşı başladı. Çocuklarının eksiklerini tamamlamaya çalışan veliler kırtasiye önlerinde uzun kuyruklar oluşturdu. 

Geçtiğimiz haftalarda okulların uzun bir aradan sonra yüz yüze eğitime başlamasıyla birlikte okul alışverişi için telaş başladı. Kırtasiye işletmecilerinin uzun süredir gülmeyen yüzleri de gülmeye başladı. Veliler ise çocuklarının okul ihtiyaçlarını tamamlama telaşına düştü. Çocukların okul alışverişini tamamlamak isteyen veliler,  kırtasiye önlerinde uzun kuyruklar oluşturdu. 

Kuyrukta bekleyen veliler durumdan memnun olmasa da; çocukların ihtiyaçlarını tamamlamak, zaten geride kalınan bir eğitimin içinde olan çocuklarını eksiksiz eğitim sürecine hazırlamak istediklerini söyledi.

MERDİVEN ALTI ÜRÜNLERE DİKKAT!
Kırtasiye işletmecileri ise okul alış verişi yapan velilere “Çocuklarının ihtiyaçlarını biran önce tamamlamak ve zaman kaybetmeden, sıra beklemeden alışverişini bitirmek isteyen veliler daha dikkatli olmalı, merdiven altı olarak tabir edilen daha ucuz ve kalitesiz ürünlerden uzak durulmalı. Veliler yaptıkları alışverişte, aldıkları ürünlerin sağlıklı olup olmadığına içeriğine ve kalitesine dikkat etmeli ” uyarısında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum