Okul Müdürü Genç Kızın Evine İzinsiz Girdi Ve...

Okul Müdürü Genç Kızın Evine İzinsiz Girdi Ve...

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Temmuz 2021 12:43
Okul Müdürü Genç Kızın Evine İzinsiz Girdi Ve...

Isparta’da Okul Müdürü ve aynı zamanda Sendika Başkan Yardımcısı olan O.Ç, iddiaya göre aynı apartmanda komşusu olan genç bir kızın evine izinsiz girdi. Bir süre sonra eve gelen genç kız, evde birinin olduğunu fark edince çelik kapıyı kilitleyip polisi aradı. Eve gelen ekipler O.Ç’yi kanepenin arkasında saklandığı yerden çıkartarak gözaltına alıp polis merkezine götürdü.

Akıl almaz olay geçen Salı Günü akşam saatlerinde meydana geldi. Anadolu Mahallesinde bulunan bir apartmanda ailesiyle birlikte yaşayan Okul Müdürü O.Ç. iddiaya göre aynı apartmandaki komşusu genç kızın evine habersiz girdi. Bir süre sonra eve gelen genç kız, evde bir kişinin olduğunu fark edince dışarıya kaçtı.

Evin çelik kapısını kilitleyerek polisi arayıp yardım istedi.

Eve gelen polisler içeriye girdiğinde O.Ç’nin bir kanepe kenarında saklandığını gördü. Gözaltına alınan O.Ç. ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

SERBEST BIRAKILDI
Emniyetteki ifadesinin ardından mahkemeye çıkartılan O.Ç. serbest bırakılırken, genç kızın ise şikayetçi olduğu öğrenildi.

Öte yandan yaşanan bu olayın ardından O.Ç’nin eşinin boşanma davası açtığı, öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum