Okul Önünde Trafik Güvenliği Zaafiyeti!

Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Havva Saraç, Belediye Meclisi’nde gündeme getirdiği soru önergesi ile eski Hilmi Dilmen ortaokulu yeni Merkez İmam Hatip Orta Okulu önündeki trafik güvenliğine dikkat çekti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Mayıs 2014 17:44
Okul Önünde Trafik Güvenliği Zaafiyeti!

BU HABERİ DE İLK KEZ AJANS32'DE OKUYORSUNUZ

Adalet ve Kalkınma Partisi Belediye Meclis Üyesi Havva Saraç, Belediye Meclisi’nin oturumunda Merkez İmam Hatip Ortaokulu önündeki trafik güvenliğine dikkat çekti. Özellikle Halk Otobüsleri durağının okul önünde trafik güvenliğini tehlikeye düşürdüğüne işaret etti.

Saraç Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a yönelttiği soruda “Bu durumla ilgili bir çalışmanız var mı? Neler yapmayı planlıyorsunuz?” dedi.

Başkan Günaydın, meclis toplantısında ilgililere talimat vererek söz konusu bölge ile ilgili titiz bir çalışma yapmalarını ve başta trafik işaret ve uyarı levhaları olmak üzere gereken bütün tedbirlerin alınmasını istedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.