Okul Polisi Aşure Günü’nde de öğrencilerleydi…

Okulcanlar Projesi kapsamında gerçekleştirilen Okul Polisi uygulaması Gürkan İlköğretimliler önceki gün de mutlu etti. Okulda organize edilen Aşure Günü’nde öğrenci ve velilerle bir araya gelen Toplum Destekli Polis yine önemli bilgiler verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Aralık 2011 11:56
Okul Polisi Aşure Günü’nde de öğrencilerleydi…

parta Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan’ın altına imza attığı ‘Okulcanlar Projesi’ kapsamında çalışmalarına devam eden Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, Okul Polisi uygulamasıyla ‘Aşure Günü’nde de öğrencilerle birlikte oldu.

Gürkan İlköğretim Okulu Müdürü Hasan Cömert ile Okul Aile Birliği işbirliğiyle organize edilen ve okul polisinin de katkı sağladığı Aşure Günü’nde, öğrenciler unutamayacakları bir gün yaşadılar.

İlk olarak okul bahçesindeki kazanda kaynatılan aşurelerin ikram edildiği öğrenciler, ardından okul polisinden önemli bir ders aldılar.

Okulcanlar Projesi kapsamında Gürkan İlköğretim Okulu sorumlusu polis memuru, öğrencilerin kötülüklerden alıkonulması, kötü alışkanlıklardan uzak tutulması ile polisin her zaman yanlarında olduğunu anlattı.

Daha önce, Teras Park Kafe’de düzenlenen kahvaltıda, kariyer günleri şemsiyesi altında Toplum Destekli Polis’in konuğu olan Gürkan İlköğretimliler, bu kez kendi okullarında okul polisinden önemli bilgiler edindi.

Minikleri hayata hazırladıklarını anlatan okul polisi, öğrencilerin merak ettikleri ve polis – öğrenci ilişkilerinde gereken duyarlılığın altını çizdi.

Okuldaki öğrencilerin tamamının katılımda bulunduğu Aşure Günü’nde okul polislerini de yanlarında görmekten oldukça memnun olduklarını kaydeden Okul Müdürü Cömert, “Okulcanlar Projesi kapsamında okulumuza tayin edilen toplum destekli polis memuru arkadaşımız her zaman olduğu gibi Aşure Günü’nde de öğrencilerimizi yalnız bırakmadı. Bu konuda bizlerden desteklerini esirgemeyen Isparta Emniyet Müdürlüğü’ne teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

Öte yandan öğrencilerin yanı sıra, Aşure Günü münasebetiyle velilerle de görüşme şansı yakalayan okul polisi, velilerin öğrencilere yaklaşımları konusunda dikkat etmesi gereken hususlara da değindi.

Yapılan aşure günü programı, okul polisinin öğrenci ve velilere verdiği bilgiler sonrasında tamamlandı.

Haber : Feti KILIÇ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.