Okul servisi Ücretlerine Yüzde 11 Zam

Okul servisi Ücretlerine Yüzde 11 Zam

Yayınlanma:
Okul servisi Ücretlerine Yüzde 11 Zam

Bu yılda Isparta’daki öğrencileri taşıyacak olan S.S. 25 Nolu Sertur Motorlu Taşıtlar Kooperatifi okul servis ücretlerini belirledi. Buna göre ücretlerde % 11 oranında bir artış yapıldı. 

 

Isparta şehir merkezide 2017 - 2018 Eğitim - Öğretim döneminde geçerli olacak öğrenci servis ücretlerinin yeni fiyat tarifesi belirlendi.

Bir çok ilde öğrenci servis ücretlerine % 12 ve üzerinde zam yapıldığını ancak, kendilerinin Isparta halkının durumunu bildikleri için ortalama % 10 – 11 dolayında bir artış yaptıklarını ifade eden 25 Nolu Sertur Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Başkanı Mehmet Yücedağ; “Bilindiği gibi, 2017 - 2018 Eğitim – Öğretim yılı 18 Eylül Pazartesi günü başlayacak. Dolayısıyla biz de uzun yıllardır başarı ile Isparta'da öğrencilere yönelik servis hizmeti veren Ser-Tur Kooperatifi olarak, 2017-2018 eğitim ve öğretim sezonu öncesi tüm hazırlıklarını tamamlayarak sezonumuzu da yaptığımız törenle açtık. Ben, şimdiden tüm şoför arkadaşlarıma kazasız – belasız bir eğitim – öğretim yılı taşımacılığı diliyorum.  

İLKOKUL VE ORTAOKULLAR 

245 TL, LİSELER 165 TL OLDU

Sertur olarak, her yıl olduğu gibi bu yılda yönetim kurulu olarak toplandık ve gerek ülkemizin gerek şehrimizin durumunu göz önüne alarak öğrenci taşıma ücretlerini belirledik. Bu doğrultuda; İlkokul ve Ortaokullar için öğle gidip gelmeleri de dahil olmak üzere yani 4 sefer 220 TL olan ücreti 245 TL’ye çıkardık. Bu sabah gidip, akşam dönme durumunda 190 TL olarak uygulanacak. 

Liselerde ise öğrenci taşıma ücretimiz sabah gidip akşamüzeri dönme şeklinde 150 TL’den 165 TL’ye çıkarıldı. Dolayısıyla, öğrenci taşıma ücretlerinde ilkokul ve ortaokullar için % 11, Liseler için ise % 10’luk bir artış yapılmıştır. Bu oran bir çok ilde bizim belirlediğimiz ücretlerden fazladır. Ancak, biz Isparta’nın ve Ispartalının durumunu bildiğimiz için zam ücretlerini mümkün olduğu kadar düşük tuttuk” dedi.

“SERVİS ARAÇLARINDA  

GEREKLİ KONTROLLER YAPILDI"

25 Nolu Sertur Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Başkanı Mehmet Yücedağ, yeni eğitim-öğretim yılında servisçi esnafı olarak en üst seviyede hizmet edebilmek adına hummalı hazırlık evresi geçirdiklerini ifade ederek, servis araçlarına gerekli kontrollerin yapıldığını söylerine ekledi. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.