Okul Yönetimi Üst Geçit İstedi

Şehit Komiser Muhsir Kiremitçi İmam – Hatip Ortaokulu Müdürü ve Okul Aile Birliği yönetimi Belediye’den okulun önüne üst geçit istedi.

Yayınlanma:
Okul Yönetimi Üst Geçit İstedi

Isparta Merkez’de FETÖ’den devlete geçen ve Demirköprü mevkiinde bulunan Şehit Komiser Muhsir Kiremitçi İmam – Hatip Ortaokulu yönetimi ile Okul Aile Birliği yönetimi Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şanlıtürk’ü makamında ziyaret ederek okulları ile ilgili taleplerde bulundular.

İSLAMOĞLU; “ÖĞRENCİ SAYIMIZ
GELECEK YIL BİNE ULAŞACAK”
Dün saat 10.00’da gerçekleştirilen ziyarete; Okul Müdürü Mehmet İslamoğlu, Öğretmen Gülnaz Kuşçu, Okul Aile Birliği Başkanı Olcay Günhan ve yönetim kurulu üyeleri Şakir İpekçi, Mehmet Ören katıldılar. Ziyarette bir konuşma yapan Okul Müdürü Mehmet İslamoğlu, konuşmasında şunları söyledi; “Bilindiği gibi bizim okulumuzun önünden Yeni Antalya Yolu geçiyor. Dolayısıyla orada trafik bir hayli yoğun. Okulumuzda 850 öğrencimiz var. Bu rakam gelecek yıl bine ulaşacak. Onun için, öğrencilerimizin güvenliği çok önemli.

“OKULUMUZUN ÖNÜNE ALT
VEYA ÜST GEÇİT İSTİYORUZ”
Okulumuzun bulunduğu konum itibariyle öğrenciler okul bahçesinden çıkar çıkmaz son derece işlek olan Antalya yoluna çıkıyorlar. Orada Allah göstermesin ölümlü bir kaza olmadan alt geçit yada üst geçit yapılmasını istiyoruz. Bu mevkide öğrencilerimiz karşıdan karşıya geçerken sık sık sıkıntılar yaşanıyor. Gerek öğrencilerimizin, gerekse de iki mahallede oturan vatandaşlarımızın can güvenlikleri ve trafik kazalarının önlenmesi için sizden alt veya üst geçit yaptırmalarını istiyoruz. Ayrıca, okul bahçe duvarlarının üstünün de telle örülmesini talep ediyoruz” dedi.

“OKULUMUZUN BAHÇESİNİN
ASFALTLANMASINI İSTİYORUZ”
Okul Müdürü İslamoğlu, okul bahçesindeki asfaltın da çok eski ve çukurlar oluştuğunu belirterek, okulunun bahçesine asfalt yapılmasını istedi. Müdür İslamoğlu konuşmasının devamında; “Okulumuzun bahçesindeki asfalt bir hayli eski. Hatta, bazı bölümleri deforme olmuş durumda. Bu durum bahçede oynayan öğrencilerin takılıp düşmesine ve yaralanmalarına neden oluyor. Okulumuzun bahçesinin de sıcak asfalt yapılmasını istiyoruz” dedi.

ŞANLITÜRK; “ORAYA ÜST
GEÇİT YAPILMASI DAHA UYGUN”
Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şanlıtürk de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Öncelikle hoşgeldiniz diyorum. Taleplerinizi aldık. Tabiki çocuklarımızın can güvenliği çok önemli. Ancak, oraya alt geçitten çok üst geçit yapabiliriz. Çünkü günümüzde alt geçitler büyük tehlike saçıyor. Yolun altında olduğundan geceleri buraları tinerciler, uyuşturucu kullanıcıları mesken tutuyor. Bu da büyük tehlike arzediyor. Bu nedenle oraya üst geçit yapılmasının daha uygun olacağını düşünüyorum. Ben konuyu sayın Başkanımıza ileteceğim ve onun direktifleri doğrultusunda böyle bir çalışmayı başlatırız” dedi.

“MEVSİM ŞARTLARI ELVERDİĞİNCE ASFALTI YAPALIM”
Okulun bahçesine asfalt dökülmesi talebini de değerlendiren Başkan Yardımcısı Şanlıtürk; “Keşke böyle bir isteği 1 – 2 ay önce yapsaydınız. Malum havalar soğudu ve kış ayları geldi. Artık asfalt sezonunu bitiriyoruz. Ancak, belediye olarak yine de mevsim şartlarının elverdiğince asfalt işini yapmaya çalışalım” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum