Okulcanlar Projesi’ne IYAŞ AVM’den Destek

Isparta Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan “Okuncanlar Projesi’ne destekler sürüyor.

Yayınlanma:
Okulcanlar Projesi’ne IYAŞ AVM’den Destek

Isparta Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan “Okuncanlar Projesi’ne destekler sürüyor.

Isparta IYAŞ AVM Alışveriş Merkezi 3 okulla kardeş okul oldu. Maddi ve manevi destek yardımında bulunacak. Merkez Direkli İlköğretim Okulu, Iyaş Selçuklu İlköğretim Okulu ve Yaşar Ulucunlar İlköğretim okulu ile Kardeş Okul projesi imzalandı.

IYAŞ PARK AVM’de düzenlenen kardeş okul proje imzalama törenine Vali Memduh Oğuz, İl Emniyet Müdürü A. Zeki Gürkan, Milli Eğitim Müdürü Tacettin Yılmaz, Okul Müdürleri, öğrenciler katıldılar.

Oğuz açıklamasında ise; “Dünyada en güzel kelime kardeş sözcüğüdür. IYAŞ’ın Kardeş okul projesine destek olması beni son derece memnun etti. Isparta’da iş adamları okullarımızdaki öğrencilerimize ve okul yapımında çok duyarlıdırlar. Bu bakımdan Isparta eğitime çok önem veriyor. Bu konuda esas olan ihtiyaçlara cevap vermesi değil katılımın arzu ettiği beni sevindirdi. Kendilerine teşekkür ederim. Bu projeyi başlatan Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğüne teşekkür sunarım. Bu proje Türkiye’ye örnek bir proje olarak yayılıyor. Bu projeden çok güzel sonuçlar çıkacaktır dedi. Milli Eğitim Müdürü Tacettin Yılmaz, kardeş okul projesine IYAŞ’ın katkılarından dolayı çok teşekkür ederim. Emniyet Müdürümüz A. Zeki Gürkan’ın göreve başladı günden buyana bu projeyi başlatması biz Milli Eğitim Müdürlüğünü son derece memnun etti. İlköğretim okullarına destek vermesi çok olumlu bir davranıştır. Kardeş okullar projesi gün geçtikçe katılım artıyor” dedi.

Emniyet Müdürü A. Zeki Gürkan, bu projeyi başlattığımız zamandan beri büyük ilgi gördük. Zaman içinde okullarımızda destek büyüdü. Tüm okullarımız kardeş okul projesi kapsamına girecektir. Destek veren herkese teşekkür ederim” dedi.

IYAŞ PARK AVM Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol; IYAŞ kurulduğu günden buyana Isparta’nın sosyal projelerinde her zaman yer almıştır. İsmini taşıdığı okulu yaptırmıştır. Valilik, Milli Eğitim ve İl Emniyet Müdürlüğünün başlatmış olduğu bu projeye bizde destek veriyoruz. Günümüzde en güzel yatırım eğitime olan yatırımdır. Onlar bizim için çok değerlidir. Konuşmalardan sonra Vali Memduh Oğuz, öğrencilere hediyeler dağıttı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.