Okulda Bomba İhbarı

Ülkü İlköğretim Okulu'nda bomba ihbarı. Okul boşaltıldı....

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Eylül 2013 00:21
Okulda Bomba İhbarı

Milli Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi "Alo 147"yi İstanbul'dan arayan bir kişi, Isparta Kepeci Mahallesi İstasyon Caddesi'ndeki Ülkü Ortaokulu'nun bahçesinde bomba bulunduğu yönünde ihbarda bulundu.ajans32

İhbarın yetkililerce okul yönetimine bildirilmesinin ardından okulda bulunan öğrenciler binadan çıkartıldı ve polise haber verildi.

Olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi, çevrede güvenlik önlemi aldıktan sonra okul bahçesinde ve okul içindeki çöplerde arama yaptı. Arama sonucunda bomba bulunamadı.

Aramanın ardından okulda bugün için eğitime ara verildi ve öğrenciler evlerine gönderildi.ajans32

Okul müdürü Mehmet Göksoy, yaptığı açıklamada, 14.45'te İl Milli Eğitim Müdürlüğünden kendisine, Alo 147 hattına okul bahçesine bomba konulduğu yönünde ihbar geldiği bilgisi verildiğini söyledi.

Bunun üzerine binayı boşaltıp polise haber verdiklerini anlatan Göksoy, "Aramada herhangi bir şey bulunamadı. Şimdilik herhangi bir sorun yok ama bugün için eğitime ara verdik" dedi.ajans32

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum