Okulda Kaçıyor!

İlk olarak Isparta’ya getirilmesi planlanan Tuzla Piyade Okulu’u için Burdurluların yoğun bir kulis çalışması yaptığı öğrenildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ocak 2014 14:39
Okulda Kaçıyor!

Burdur AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik’in olayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a bizzat dosya sunarak anlattığı da biliniyor.

Taşınması planlanan İstanbul Tuzla Piyade Okulu, Isparta’ya getirilecekti ama ilgililer sıcak bakmadı. Burdur peşine düştü, yakında sonuçlanabilir.

Burdur, Isparta’nın elinin tersiyle ittiği Tuzla Piyade Okulu için çalışma başlattı. Burdur Milletvekili Bayram Özçelik’in bu konu üzerinde ki yoğun çalışmasının devam ettiği bilgisine ulaşıldı.

UMUDUMUZ ITSO!
ITSO Başkanı ŞÜkrü Başdeğirmen, inşaatı hızla devam eden Kara Havacılık Okulu'nun kazanılmasında Ticaret ve Sanayi Odası'nın katkısının büyük olduğunu söyledi. Başdeğirmen, "Kara Havacılık Okulu'nun fitili ITSO tarafından ateşlenmiştir. Şimdi de Tuzla Piyade Okulu'nun fitilini ateşliyoruz" diyerek açıklamada bulunmuştu.

Geçtiğimiz ay içinde Milli Savunma Bakanımız İsmet Yılmaz’ı ziyaret ederek Tuzla Piyade Okulu’nun Isparta’ya gelmesi konusunda taleplerimizi ilettik. Geçmişte Kara Havacılık Okulu'nun fitilini ITSO yönetimi ateşlemişti. Şimdi Tuzla Piyade Okulu'nun fitilini ateşledik." Diyerek bir dergiye röportaj veren ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in bu girişimi sonuçsuz kalırsa, göz göre göre Piyade Okulu Burdur’a gidecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum