Okullar eğitime hazırlanıyor

Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nce tüm okul bahçeleri 2012-2013 eğitim-öğretim yılına hazır hale getiriliyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Ağustos 2012 18:18
Okullar eğitime hazırlanıyor

Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nce tüm okul bahçeleri 2012-2013 eğitim-öğretim yılına hazır hale getiriliyor. Bu kapsamda şehir merkezinde bulunan okulların bahçelerinde yabani otlar bertaraf edilirken, bahçeler deterjanlı su ile yıkanıyor.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatlarıyla başlatılan çalışmalar Binbirevler Mahallesi’nde bulunan Şehit Koray Akoğuz İlköğretim Okulu’ndan start aldı. Temizlik İşleri Müdürlüğü’nce hazırlanan program dahilinde eğitim ve öğretimin başlayacağı güne kadar tüm okullardaki temizlik çalışmaları tamamlanacak.

Geleceğimiz olan çocuklarımızın daha sağlıklı ortamlarda eğitim ve öğretim görebilmeleri için her türlü desteğin verileceğini ve bunlardan birisinin de okul bahçelerinin temizliği olduğunu hatırlatan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Şu anda tüm okul bahçelerimiz temizleniyor. Geçen eğitim öğretim yılı öncesinde de okullarımızda ciddi bir çalışma gerçekleştirmiştik. Eksiklikleri olan okullarımızın bahçelerine asfalt dökmüştük. Okullarımızın bundan sonra da varsa ufak tefek eksiklikleri onları da tamamlayacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum