Okulların Eksiklikleri Gideriliyor

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, okulların eksikliklerinin tamamlanması için belediyenin tüm birimlerinin harekete geçirildiğini belirtti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Eylül 2012 12:08
Okulların Eksiklikleri Gideriliyor


Bir Bakışıyla Hayatı DeğiştiIsparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 17 Eylül'de 2012-2013 eğitim ve öğretim yılına başlayacak olan okulların eksikliklerinin tamamlanması için belediyenin tüm birimlerinin harekete geçirildiğini belirtti.

Yeni eğitim yılının başlamasına az bir süre kala Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, belediyenin tüm birimlerine okulların eksikliklerinin giderilmesi için talimat verdi. Başkan Günaydın'ın talimatları doğrultusunda, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, işadamı Mesut Şener'in babası Yılmaz Şener'in adına yaptırdığı Yılmaz Şener İlkokulu'nun bahçesinde asfaltlama çalışmalarına başlarken, Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de peyzaj çalışmalarına başladı. Babası adına okulu yaptıran İşadamı Mesut Şener, okulun eksikliklerinin tamamlanmasında büyük hassasiyet gösteren, çocukların eğitimleri için hiçbir isteği geri çevirmeyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'a teşekkür etti.

Başkan Günaydın, bu yıl eğitime başlayacak olan, 24 derslikli ve yaklaşık bin öğrencinin eğitim göreceği Yılmaz Şener İlkokulu'nun eksiksiz ve sorunsuz eğitime başlaması için tüm birimleri seferber ettiklerini söyledi. Başkan Günaydın, "Bu çalışmalarımız tüm okullarda yürütülüyor. Daha önceki yıllarda okullarımızın bahçelerinin temizlenmesinden, eksikliklerinin tamamlanmasına kadar her konuda çalışmalar yürüttük. Daha önce olduğu gibi bundan sonra da çocuklarımızın en rahat ve sorunsuz şekilde eğitimlerini almaları için üstümüze ne düşüyorsa yapmaya devam edeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.