Okutan'dan Miting Yorumu

Isparta Koptu Geliyor!

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Mayıs 2015 17:43
Okutan'dan Miting Yorumu

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin Isparta'da gerçekleştirdiği miting konuşulmaya devam ediyor.

MHP Milletvekili Adayı Nuri Okutan, mitingle ilgili olarak sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu.

Okutan, 'Isparta Koptu Geliyor' başlıklı mesajında şu görüşlere yer verdi: "Bugün Isparta’mızda Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla Hükümet Meydanı’nda ‘Bizimle Yürü Isparta’, ‘Bizimle Yürü Türkiye’ dedik. Sayın Genel Başkanımızın şehre girişi ile birlikte miting alanına kadar olan güzergahta hemşehrilerimizin yoğun ilgisi, sevgisi, gerekse miting alanındaki kalabalık ve coşku muhteşemdi. Geçmiş dönemdeki Mesleğim gereği bugüne kadar değişik illerde çok sayıda mitingler gördüm.

Ama böylesi, herkesimin katılımıyla kenetlenmiş, tek yürek, tek ses ve tek hedefe kilitlenmiş coşkulu bir kalabalığa şahit olmadım. Bu vesile ile bu mitingin hazırlanmasında emeği geçen İl Başkanımız Sayın İsa Yalçın başta olmak üzere her kademedeki yöneticilerimize ve teşkilat mensuplarımıza, Isparta Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Günaydın’a ve tüm belediye başkanlarımıza, Ülkü Ocaklarımıza, İl Genel Meclisi üyelerimize, belediye meclisi üyelerimize, hemşehrilerime, ülküdaşlarıma gönülden sevgi ve saygılarımı sunarım." dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum