Okutan'dan SDÜ'ye Ziyaret

MHP Milletvekili Aday Adayı Nuri Okutan, Süleyman Demirel Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Mart 2015 18:39
Okutan'dan SDÜ'ye Ziyaret

Rektörün önceden planlanmış programı nedeniyle başta Rektör Yardımcısı olmak üzere, aralarında İlahiyat, İşletme, Mühendislik gibi birçok fakültede akademisyenler, çalışanlar ve öğrencilerle bir araya gelen Nuri Okutan, Kaymakamlık ve Valilik döneminde kamu yönetiminde edindiği, bilgi, deneyim ve başarıyı MHP çatısı altında siyasete taşımak suretiyle iline, ülkesine ve Türk milletine hizmet etmek istediğini söyledi.

Üniversite’yi Isparta’nın sorunlarıyla yakından ilgili, ülke sorunlarına vakıf ve işbirliğine açık olarak görmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden MHP Milletvekili Aday Adayı Nuri Okutan, üniversite camiasına da gösterdikleri ilgi ve yakınlık dolayısıyla teşekkür etti.

"KALKINMA İÇİN ÜNİVERSİTE İLE İŞBİRLİĞİ ŞARTTIR"
Kamu yönetiminde özellikle Valilik döneminde gerçekleştirdiği birçok proje ve çalışmada üniversitelerle işbirliği yaptıklarını ve önemli destekler aldıklarını kaydeden Nuri Okutan, bilimsel esaslara dayanmayan, Ar-Ge ve teknolojiye açık olmayan kişi, kurum ve projelerin başarılı olmasının mümkün olmayacağını belirtti.



İllerin ve ülkenin kalkınmasına yönelik kendisinin modeli olan “Proje Bazında Kalkınma”da, üniversitelerin, sivil toplum kuruluşlarının ve halkın katılımımın son derece önemli olduğunu ifade eden MHP Milletvekili Aday Adayı Nuri Okutan, çağdaş yönetim anlayışının kurumlararası uyum ve koordinasyona dayandığını vurguladı.

Milletçi Hareket Partisi’nin yetişmiş kadroları, kamuda, üniversitede ve siyasetteki insan kaynaklarıyla ülkeyi hakkıyla yönetecek liyakatli ve ehliyetli kadrolara sahip olduğunu bildiren Nuri Okutan, 7 Haziran seçimlerinde Isparta ve Türkiye’nin milliyetçi-ülkücü kadroları işbaşına getireceğine inandığını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.