Okutan'dan Tek Yumruk Mesajı

MHP Isparta Milletvekili Nuri Okutan, MHP listeleri netleşene kadar rakibi olan partisinin diğer adayları ile kahvaltıda bir araya geldi. Buluşmada birlik beraberlik mesajları verildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Haziran 2015 16:10
Okutan'dan Tek Yumruk Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisinden Milletvekili seçilen Nuri Okutan, milletvekili aday adayı olan isimlerle bir araya geldi.

MHP Isparta Milletvekili Nuri Okutan Vekilliğe aday ve aday adaylarını Gramofon Kafe'de kahvaltıya davet etti. Seçim öncesi gösterdiği üstün performansı TBMM de de göstereceğine söz veren Okutan kahvaltıya A Ziya Nuhoğlu, Ülkem Baş, Hüseyin Uçman, Nuri Okutan, Hakan Demirtaş, Mehmet Yavuz, Mehmet Faik Tortop, Vedat Yılmaz'le birlikte kahvaltıda buluştu.

Okutan Kahvaltıdan sonra Ankara'ya uğurlandı.

Bu buluşma akıllara AK Parti ve CHP'yi getirdi. Bilindiği üzere CHP'de ön seçimin ardından listeye giremeyen bir çok aday adayından 'bir daha haber alınamamıştı'. AK Parti'de de durum pek farklı değildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.