Olay Pankart İndirildi

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları tarafından parti binasına asılan 4 eski bakanın maskeli pankartı mahkeme kararıyla indirildi. İndirilen pankarta emniyet yetkililerince el konuldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Aralık 2014 11:35
Olay Pankart İndirildi

CHP Gençlik Kolları tarafından dün akşam 20.00 sıralarında parti binasına asılan 4 eski bakanın maskeli pankartı emniyeti harekete geçirmişti. Dün akşam saatlerinde indirilmesi istenilen pankart mahkeme kararı olmayınca indirtilememişti.

Emniyet yetkilileri bugün saat 09.00 sıralarında Cumhuriyet Başsavcısının talimatıyla olay pankarta el koydu. Kaldırtılan pankartın yerine CHP Gençlik Kolları tarafından başka bir pankart asıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan CHP İl Başkanı Vedat Şenol, “Dün akşam saatlerinde astığımız pankartı emniyet güçleri indirmemizi istedi. Bizde mahkeme kararının olup olmadığını sorduk. Bize Aydın mahkemesinde alınmış bir kararın olduğunu söylediler. Biz de Isparta mahkemesi tarafından alınan bir karar olması halinde pankartı kaldıracağımızı söyledik. Bugün saat 09.00 sıralarında emniyet yetkilileri Isparta Cumhuriyet Başsavcısının “pankarta el koyma” talimatını bize ilettiler. Her ne kadar pankartı indirmek istemesek de yargıya saygı duyduğumuz için bu pankartı indirmek zorunda kaldık. İndirilen bu pankartın yerine arkadaşlarımız başka bir pankart daha astı. Yapılan bu tür müdahalelerle Cumhuriyet Halk Partisi’ni yıldıramazlar. CHP demokrasinin en büyük savunucusudur” dedi.





   

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum