Olay Yaratacak Tartışma

Başkan Başdeğirmen Cami Çıkışında Eski Yol Arkadaşı Ali Sapan'a Sinkaflı Sözler Sarfettiği İddia Edildi

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Aralık 2021 16:36
Olay Yaratacak Tartışma

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in Cuma namazı çıkışında karşılaştığı, 31 Mart yerel seçimlerinde özel kalem müdürlüğünü yapan Ali Sapan’a sinkaflı sözler sarf ettiği iddia edildi.

Isparta Belediye Başkanı AK Partili Şükrü Başdeğirmen’in Valide Camisi’nde Cuma Namazı’nı kıldıktan sonra cami önünde karşılaştığı, 31 Mart yerel seçimler sürecinde özel kalem müdürlüğünü yapan işadamı Ali Sapan’la tartıştığı iddia edildi.

Cami çıkışında Belediye Başkan Yardımcıları Hakkı Kaya ve Uğur Büyükçulcu ile sohbet ederken buraya gelen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in Ali Sapan’a, sinkaflı sözler sarfettiği  iddia gedildi.

İşadamı Ali Sapan’ın, Belediye Başkanı Başdeğirmen’in sosyal medya hesabından yayınladığı Cuma tebriki paylaşımına “Hakkımı yiyebilirsin ama dikkat et; sindirmesi zor olur, keder olur, bela olur. Kul hakkıdır, acı olur yapışır boğazına” şeklinde yorum yapmasına sinirlendiği öğrenildi.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in, Valide Camisinde Cuma namazını kıldıktan sonra cami önünde karşılaştığı eski Özel Kalem Müdürü Ali Sapan’a, “Sen benim gönderilerime yorum yazamazsın” dediği ve Sapan’ın da, “Yazdığımda herhangi bir şey yok” şeklinde cevap vermesi üzerine sinkaflı sözler sarf ettiği öne sürüldü.

 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum