Olaylar Çıktı Maç Yarıda Kaldı

Olaylar Çıktı Maç Yarıda Kaldı Veliler ve Sporcular Baygınlık Geçirdi

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Mart 2015 12:21
Olaylar Çıktı Maç Yarıda Kaldı

Kulüplerarası Genç Kızlar Voleybol İl Birinciliği’nin final maçı yarıda kaldı.

Yıldızspor ile Eğirdirspor arasında önceki gün 6 Mart Spor Salonu’nda oynanan final maçında tatsız olayların yaşandığı öğrenildi. Karşılaşmayı ise Mahmut Satır, Şerife Onay Topçu, Birgül Baysan ve Havva Kavas isimli hakemler yönetti.

İlk 2 seti Yıldızspor kazanırken, 3. seti Eğirdirspor kazandı. 4. Sette de Eğirdirspor 21-18 öndeyken, maçın baş hakemi Mahmut Satır’ın vermiş olduğu 2 karar kırmızı-beyazlıların büyük tepkisini çekti. Maçın baş hakeminin çizgi hakemine uymadığını ve altın sayılarda bu hataların yapıldığını iddia eden Eğirdirsporlular, “İnanılar gibi değil. Rakip antrenör dahi topun içeride olduğunu kabul ediyor. Hakem kararı Yıldızspor lehine veriyor. Biz bu haksızlığa son vermek için takımımızı sahadan çektik. Bu düzene karşıyız” diye sitem ettiler. Maçın ardından kargaşaların yaşandığı ve Eğirdirsporlu sporculardan ve velilerden bazılarının fenalaştığı ambulansın geldiği belirtildi.

Bu arada bu gelişmelerle ilgili sporcu velilerinde bir açıklama yapacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
38 Yorum