Olaylı Derbi Darıören Gençlikspor’un

Olaylı Derbi Darıören Gençlikspor’un

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Aralık 2015 15:00
Olaylı Derbi Darıören Gençlikspor’un

Yeşil-beyazlılar, Yalvaçspor’u 85. dakikada Oğuz’un attığı golle 1-0 devirerek zirve yarışında çok önemli bir avantaj yakaladı. Karşılaşmanın bayan hakemi 2 kırmızı kart ve çok sayıda sarı kartını kullanmak zorunda kaldı.

Maç sonunda ise Emniyet güçleri ile Darıören Gençliksporlu taraftarlar arasında arbede yaşandı. 2 taraftarın kimlik testi için polis aracına alınmasıyla Darıören Gençliksporlular, emniyet güçleriyle münakaşaya girdi. Daha sonra 2 taraftar salındıktan sonra grup dağıtıldı. Isparta 1. Amatör Futbol Ligi’nde 10. hafta karşılaşmasında Darıören Gençlikspor, Yalvaçspor’u 1-0 mağlup ederek zirve yarışında önemli bir avantaj sağladı. Milli Egemenlik Sahası’nda oynanan maçı Aslı Köse Güllüdere, Erdoğan Çağlar Erkuş ve Yunus Uzal isimli hakemler yönetti. Karşılaşmaya her iki takımın da taraftarı yoğun ilgi gösterdi.

KEMİK SESLERİ DUYULDU
Karşılaşmanın öneminin büyük olması nedeniyle müsabakada bol bol kemik sesleri duyuldu. Maçın bayan hakemi Aslı Köse Güllüdere, özellikle 2. yarıda kartlarını kullanmak zorunda kaldı. Karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmazken, her iki takımda pozisyon bulmakta zorlandı.

KIRMIZI KARTLAR SON DAKİKALARDA ÇIKTI
Karşılaşmanın 2. yarısı ise kora kor bir mücadeleye sahne oldu. Oldukça sert geçen maçta her iki takımın oyuncuları maçın hakemlerine tepki gösterdiler. Müsabakanın 85. dakikasında Darıören Gençlikspor Oğuz’un golüyle 1-0 öne geçti. Maçın 87. dakikasında Darıören Gençliksporlu Ahmet Demiralay, rakiple girdiği diyalog neticesinde kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Maçın 90. dakikasında ise Yalvaçsporlu Yasin Yıldız’da rakibine yaptığa müdahale sonrasında oyundan ihraç edildi. Bu kartın ardından saha yine karıştı. Hakem kısa bir süre sonrada maçı bitirdi. Maçın bitiş düdüğünün ardından Yalvaçsporlu Tolga, Yasin ve Emrah hakemlere tepki gösterdiler. Ancak olaya emniyet güçleri müdahale ederek olayları yatıştırdı.

MAÇ SONUNDA ARBEDE YAŞANDI
Ancak maçın ilk yarısında Darıören Gençliksporlu taraftarlarla münakaşaya giren Yalvaçsporlu Mehmet Canavar, tribünlere giderek sözlü söylemde bulununca ortalık yine karıştı. Bu kez Darıören Gençliksporlu taraftarlar, sahaya girmek istedi. Ancak emniyet güçlerinin izin vermemesi nedeniyle arbede yaşandı. Maç sonunda ise Emniyet güçleri ile Darıören Gençliksporlu taraftarlar arasında arbede yaşandı. 2 taraftarın kimlik testi için polis aracına alınmasıyla Darıören Gençliksporlular, emniyet güçleriyle münakaşaya girdi. Daha sonra 2 taraftar salındıktan sonra grup dağıtıldı. Darıören Gençliksporlular, bir polisin kendilerine hakaret ettiğini ileri sürdüler. Bu arada bir polis memurunun da çenesinden yararlandığı da gözlendi. Darıören Gençlikspor aldığı bu galibiyetle puanını 26’ya çıkartarak, Yalvaçspor’la aynı puana sahip oldu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum