Olaylı Derbide Gülen Trabzonspor

Volkan Şen'in gözyaşları içinde sahayı terk ettiği Karadeniz derbisinde, üç puanın sahibi bordo-mavililer oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ağustos 2013 11:51
Olaylı Derbide Gülen Trabzonspor

Spor Toto Süper Lig'in 2'inci haftasında Trabzonspor, sahasında Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup etti.

Bordo-mavili takıma galibiyeti getiren golleri 2'inci dakikada Adrian Mierzejewski ve 49'uncu dakikada Florent Malouda kaydetti. Gözyaşları içinde sahayı terk eden Volkan'ın yerine oyuna dahil olan Malouda, muhteşem golüyle alkış aldı. Rizespor'un tek sayısı 40'ıncı dakikada Tevfik Köse'den geldi.

Geçtiğimiz hafta Beşiktaş'a mağlup olan Trabzonspor, bu sonuçla ilk galibiyetini elde etti. Ligin yeni ekiplerinden Rizespor ise 3 puanda kaldı.

Volkan Şen için şok sözler!
Trabzonspor ile Çaykur Rizespor arasındaki Karadeniz derbisinin 42. dakikasında sahalarda görülmemiş bir olay yaşandı. Volkan Şen, seyircinin kötü tezahüratı karşısında ağlayarak sahayı terk etti. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ise bu durum karşısında özel bir televizyon kanalında yaptığı açıklamada Volkan Şen'le yollarını ayıracaklarını söyledi.

Habertürk'te Bizim Stadyum programında açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Volkan Şen'in takımdan gönderileceğini belirterek "Seyircilerin oyunculara küfür etmesini tasvip etmemiz mümkün değil fakat profesyonel bir oyuncunun 'bana küfür ettiler, sahadan çıkıyorum' yaklaşımı yakışmaz. Mahallede misket oynamıyorsunuz. Siz orada futbolunuza bakacaksınız. Bu yaklaşımı kabul etmemiz söz konusu değil. Bunu yapan oyuncunun elbette bizim yanımızda yeri yok" dedi.



61. DAKİKA KUTLAMASI YAPILMADI
Trabzonsporlu taraftarlar, Mısır ve Suriye'de yaşananlardan dolayı alışagelmiş 61. dakika kutlamasını yapmadılar. Bunun yerine kale arkası tribünündeki bir grup taraftar, ellerindeki "Rabia" işaretlerini kaldırdılar.

Stat: Hüseyin Avni Aker
Hakemler: Bülent Yıldırım, Ekrem Kan, Asım Yusuf
Trabzonspor: Onur Recep Kıvrak, Zeki Yavru, Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Olcan Adın, Aykut Akgün, Zokora, Soner Aydoğdu (Dk. 62 Colman), Adrian (Dk. 73 Yusuf Erdoğan), Volkan Şen (Dk. 45+1 Malouda), Henrique
Çaykur Rizespor: Pawelek, Koray Altunay, Viera, Sezer Özmen, Ali Adnan, Kıvanç Karakaş (Dk. 88 Ozan Papaker), Sylvestre, Tevfik Köse, Eren Albayrak (Dk. 56 Cenk Ahmet Alkılıç), Sercan Kaya, Uche Kalu (Dk. 69 Depetris)
Goller: Dk. 2 Adrian, Dk. 49 Malouda (Trabzonspor), Dk. 40 Tevfik Köse (Çaykur Rizespor)
Sarı kartlar: Dk. 19 Kıvanç Karakaş, Dk. 83 Sezer Özmen, Dk. 90+4 Sercan Kaya (Çaykur Rizespor) Dk. 54 Zokora, Dk. 85 Colman (Trabzonspor)

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.