Olaylı Maç Sonrası Kaptana Şok Ceza

Muğlaspor maçında karşılaşmanın hakemi Sercan Murat Gündüzler’e yaptığı sportmenlik dışı hareketinden dolayı AFDK tarafından Ispartaspor takım kaptanı Emrah Vural Kurtulmuş’a 15 müsabakadan men cezası verildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Aralık 2013 11:56
Olaylı Maç Sonrası Kaptana Şok Ceza

Muğla’da Bölgesel Amatör Lig’de (BAL), Muğlaspor ile Ispartaspor arasındaki maç çıkan olaylar nedeniyle tatil edilmişti.

İki takım arasında Muğla Atatürk Stadı’nda oynanan ve Muğlaspor’un 4-0 üstünlüğü ile devam eden maçın 65. dakikasında orta hakem Sercan Murat Gündüzler, Ispartasporlu Emre Dursun’a yaptığı faul nedeniyle kırmızı kart, itiraz eden aynı takımın kaptanı Emrah Vural Kurtulmuş’a da sarı kart gösterdi. Kurtulmuş’un hakemi yumruk atması üzerine maç 76. dakikada tatil edilmişti.

Olaylar üzerine sahaya giren polis ekipleri ve diğer futbolcular, kavgayı yatıştırmış, Gündüzler, olayların ardından maçı tatil etmişti.Amatör Futbol Disiplin Kurulu ise dün toplandı. Ispartaspor’a ise ağır cezalar verildi. Ispartaspor takım kaptanı Emrah Vural Kurtulmuş, BAL müsabakasında hakeme saldırmaktan ve eylemini ısrarla sürdürmekten takdiren ve teşdiden 15 resmi müsabakadan men cezası verilmesine karar verildi.

Ayrıca Ispartasporlu futbolcular Emre Dursun, Mustafa Durmuş, Ali Fırat Arçagök ise BAL müsabakasında ihraç sonrası eylemi nedeniyle savunma istenmesine karar verildi. Hakemin ise savunma verdiği de öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum