Olcan Resti Çekti! "Sözleşmem Bitecek"

Olcan Adın, yöneticilerine "Sözleşmem seneye bitecek. Bu yıl bırakırsanız para da kazanırsınız" dedi. Trabzonspor Başkan Yardımcısı Aslan ise, "Daha iyisini bulamayacağımız oyuncuyu vermeyiz" diye konuştu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mayıs 2014 11:09
Olcan Resti Çekti! "Sözleşmem Bitecek"

Galatasaray ve Beşiktaş'ın istediği Olcan Adın gemileri yaktı. Yıldız oyuncu, sözleşme uzatmak isteyen Trabzonspor'a "Beni bırakın" dedi.

Milli Takım kampından telefonla konuştuğu Trabzonlu yöneticilere, "Önümüzdeki sezon başka bir takımda forma giymek istiyorum. Gelen teklifleri lütfen dikkate alın" diyerek ayrılık ateşini yakan Olcan, sözleşmesinin gelecek yıl bitecek olmasına vurgu yaptı.

Olcan Adın, "Kontratım seneye bitecek. Şimdi bir çok teklif var. Trabzonspor'a para kazandırarak gitmek istiyorum. Buna imkan sağlarsanız, herkes kazançlı çıkar" diye konuştu.

'SÖZLEŞMESİNİ UZATACAĞIZ'
Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, ise Olcan Adın'ı satmayacaklarını yineleyerek, Milli Takım kampı sonrası oyuncunun sözleşmesini uzatmak istediklerini söyledi.

Gelecek sezon hedefleri doğrultusunda şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturacaklarını ifade eden Aslan, "Hedeflerimiz varken önemli oyuncularımızı veremeyiz. Şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurma peşindeyiz. Olcan Adın'ın Türkiye'de yerini dolduracak oyuncu yok. Olcan'ın yerine daha iyisini bulamayacağımız için başka bir kulübe satışı söz konusu olamaz, hedeflerimize de aykırıdır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.