Olcan'ın Menajerinden Flaş Açıklama!

Trabzonspor, Beşiktaş ve Galatasaray’ın peşinde olduğu yıldız ismi kendileri istemezse hiç kimsenin alamayacağını açıklamıştı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Haziran 2014 11:18
Olcan'ın Menajerinden Flaş Açıklama!

Ancak futbolcunun menajeri Özdemir bir kez daha net konuştu: Olcan’ın seneye Trabzon’da olmayacağı kesindir. Hacıosmanoğlu ‘Satmayacağız’ dedi mi ki!

Trabzonspor’da özellikle geride kalan sezonda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken sağ kanadın başarılı oyuncusu Olcan Adın, transfer döne- minin üzerinde en çok konuşulan isimlerinin başında... İki ezeli rakip Beşiktaş ve Galatasaray deneyimli oyuncuyu bünyelerine katmak için kıyasıya bir rekabete tutuştu bile. Sarı-Kırmızılılar, Emre Çolak ve 2 milyon euro teklifini sunarken Siyah-Beyazlılar’ın ise Sivok, Holosko ve 2 milyon euroluk bir paket hazırladıkları biliniyor. Bordo-Mavililer’in ise 5 milyon euro garanti paraya transfere onay vermesi bekleniyor.

Yönetim net tavır koydu
Oyuncunun menajeri Fazıl Özdemir yaptığı açıklamada, “Olcan, seneye Trabzon’da olmayacak” derken, Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney ise, “Bu futbolcunun 1 yıl daha sözleşmesi var. Sezon sonunda oturup sözleşmesinin uzatılması konusunda görüşeceğiz. Biz istemeden hiçbir kulübe gidemez” ifadelerini kullanmıştı. Oyuncuyla ilgili belirsizlik sürerken menajer Özdemir, BUGÜN’e yaptığı açıklamalarda çarpıcı ifadeler kullandı.

“15 güne netlik kazanır”
Özdemir, Olcan’ın şu anda milli takımda bulunduğunu belirterek, “Olcan’ın kamptan dönmesini bekliyoruz. Ben, Olcan’ın seneye Trabzon’da olmayacağını söyledim. Yine söylüyorum. Olcan’ın seneye Trabzon’da olmayacağı kesindir” dedi. Deneyimli oyuncunun kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi olduğunu hatırlatmamız üzerine ise, “Demek ki Trabzonspor Olcan’ı satacak” diyerek kesin bir ifade kullandı. Trabzonspor yönetiminden gelen “Kesinlikle satmayacağız” yönündeki açıklamalar içinse, “Ben de sizlere sorayım o zaman… Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun ‘Satmayacağız’ şeklinde bir açıklaması oldu mu ki? Trabzon’da kararları yönetim kurulu mu alıyor, yoksa kararları tek başına başkan mı alıyor? Futboldan bahsediyoruz. Yarının ne olacağı belli olmaz. Hayırlısı bakalım. Önümüzdeki 15 günde netlik kazanır bazı şeyler” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.