Öldüresiye Dövdüler!

Geçtiğimiz hafta içerisinde Gönen İlçesi’nin Gölbaşı köyünde yaşanan kavgada Hasan Hüseyin Kurt’u kafasına taşla vurarak, öldüresiye dövdüğü iddia edilen H. Y mahkeme tarafından ilk önce serbest bırakıldı, daha sonra savcının itirazıyla tutuklandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Mayıs 2020 13:57
Öldüresiye Dövdüler!

Gönen İlçesi’ne bağlı Gölbaşı Köyü’nde 18 Haziran Çarşamba günü kavga olayı yaşanmıştı. İddialara göre; M.T. ve Nişanlısı Tuğçe Kurt’la bahçeden köyün içine doğru arabayla geçerken, motosikletle giden V.Y ile karşılaştı. Kendisini otomobille yolun kenarına sıkıştıran Yöntemli’ye V.Y küfür etti. Tartışma giderek büyüyerek, kavgaya dönüştü. Kavga esnafında V.Y, Yöntemli’nin kafasına yerden aldığı tırmıkla vurdu. Olayın ardından Jandarmaya haber verildi. Bu sırada Tuğçe Kurt, babası Hasan Hüseyin Kurt’a da haber verdi. Baba Kurt, Jandarmadan önce gelerek, V.Y’nin akrabası H.Y ile tartıştı. H.Y tartışma sırasında baba Kurt’un başına taşla vurdu.

KAFATASI KIRILDI

Olayın ardından yere yığılan Kurt ve Yöntemli, hemen SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı. Acilen ameliyata alınan Kurt’un kafatasında kırık olduğu öğrenildi. Gerekli müdahalelerin ardından yoğun bakıma alınan  Hasan Hüseyin Kurt’un hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Yöntemli ise tedavisinin ardından taburcu edildi.

“TAŞIN NEREDEN GELDİĞİNİ GÖRMEDİM”

Kurt’un başına taşla vurarak öldüresiye dövdüğü iddia edilen H.Y ise savcılıktaki sorgusunun ardından mahkemeye çıkartıldı. Mahkeme H.Y’nin adli kontrol kararıyla tutuksuz yargılanmasına karar verdi. Bu karar üzerine savcılık H.Y’nin tutuklanması için itiraz etti. İtirazı değerlendiren mahkeme, H.Y’nin tutuklanmasına karar verdi. H.Y tutuklanarak cezaevine gönderildi.

EN AĞIR ŞEKİLDE CEZALANDIRILMALI

Tüm bu yaşananlar insan hayatının ne kadar ucuz olduğunu gösteriyor. Kurt’un ailesi de olaya tepki göstererek, bir yol tartışmasının bu hale gelmesinden dolayı üzüntülü olduklarını belirttiler. Aile, baba Kurt’u bu hale getiren kişinin en ağır şekilde cezalandırılmasını istediklerini bildirdiler.

kent32

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.