Öleceğini 1 Gün Önce Facebook'a Yazdı

Adıyaman'da 18 yaşındaki Yusuf Gül yönetimindeki otomobil şarampole yuvarlandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Temmuz 2011 15:47
Öleceğini 1 Gün Önce Facebook'a Yazdı

Kazada sürücü Gül, otomobilden fırlayarak, başını kayalara çarparak öldü. Gül'ün ölmeden bir gün önce sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfasında paylaştığı son duvar yazısında, "Soran olursa öldü dersin" yazması dikkat çekti.

Kaza; Adıyaman-Kahta Karayolunda 35'inci kilometresinde akşam saatlerinde meydana geldi. Adıyaman'dan Kahta'ya gitmekte olan Yusuf Gül yönetimindeki 02 FT 603 plakalı otomobil, aşırı hızdan dolayı virajı alamayarak uçuruma yuvarlandı. Kazada otomobilden fırlayan sürücü Yusuf Gül, başını kayalara çarparak olay yerinde can verdi. Kazayı gören seyir halindeki sürücülerin ihbarı üzerine; olay yerine polis, itfaiye, 112 acil servis ekipleri ile sivil savunma ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin güçlükle ilerlediği kaza yerinde sürücü Gül'ün, otomobilinden yaklaşık 7 metre ilerlisinde başını kayalara çarpmış kanlar içerisindeki cesedi bulundu. Uçurumdan çıkartılan ceset otopsi için Adıyaman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

'SORAN OLURSA ÖLDÜ DERSİN'

Kazada hayatını kaybeden Yusuf Gül'den geriye bir gün öncesinde sosyal paylaşım sitesi olan Facebook sayfasında paylaştığı son duvar yazısında 'Soran olursa öldü dersin' yazması dikkat çekti. Acı haberi alan Gül'ün yakınları ise hastanede sinir krizi geçirip gözyaşlarına boğuldu. Kazayla ilgili olarak soruşturma sürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.