Olimpiyat Destekçileri Plaketle Onurlandırıldı

Dünyanın dört bir yanından öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen Türkçe Olimpiyatları’nın Isparta’da düzenlenmesine katkı sağlayan tüm esnaf ve sponsorlara plaket verildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Haziran 2013 15:17
Olimpiyat Destekçileri Plaketle Onurlandırıldı

Dünyanın dört bir yanından öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen Türkçe Olimpiyatları’nın Isparta’da düzenlenmesine katkı sağlayan tüm esnaf ve sponsorlara Barida Hotel’s de plaket verildi.

Isparta Valisi Memduh Oğuz’un düzenlediği akşam yemeği çok sayıda önemli iş adamı, sanayici, esnaf ve protokolünün katılımıyla gerçekleşti.

Miraç Kandili akşamı düzenlenen yemekte Türkiye’mizin ve Türkçemizin tanıtılması adına önemli rol oynayan, organizasyonda emeği geçen sponsorlara ve değerli tüm Ispartalı katılımcılara plaketleri takdim edildi.

Gece, 2 Haziran Pazar Günü düzenlenmiş olan Türkçe olimpiyatlarından görüntülerin sunumuyla başladı, Sayın Isparta Vali’si Oğuz’un gecenin anlam ve önemine vurgu yaptığı konuşmasıyla ve Özel Altınbaşak Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demirhan’ın konuşmasıyla devam etti.

İlerleyen saatlerde plaketler sahiplerine verildi ve Türkçemizin tanıtılmasına destek olan hayırseverlerin haklı gurur ve mutluluklarıyla gece sona erdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum