Olimpiyat'tan Vazgeçildi, O Stadı İstiyor

Beşiktaş, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'na dönüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Şubat 2014 11:37
Olimpiyat'tan Vazgeçildi, O Stadı İstiyor

Beşiktaş ligin 21. haftasında Bursaspor ile yapacağı karşılaşmayı Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynamaya hazırlanıyor.
Siyah beyazlılar, sezonun ikinci yarısında iç saha maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynamayı kararlaştırmıştı. Yönetim kurulu bir süre önce yaptığı toplantıda Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nı ikinci yarıda kullanmamayı ve ilk 8 haftada olduğu gibi yine OlimpiyatStadı'nı tercih etmeyi uygun görmüştü.

Alınan bu karar doğrultusunda 19. haftada oynanan Kayseri Erciyesspor maçı OlimpiyatStadı'nda oynandı. Beşiktaş karşılaşmadan 3-2 galip ayrılsa da teknik heyet ve futbolcularstadyumdan memnun kalmadıklarını yönetime iletti.

Maç esnasında havanın sıcaklığının sıfırın altına düşmesinin yanı sıra esen sert rüzgarın futboloynamaya elverişli olmadığına dikkat çeken teknik heyet, doğu tribününü tamamen boş olmasının da oyuncuları olumsuz etkilediği yönetime aktardı. Bakım çalışması nedeniyle birsüre daha kapalı tutulacak 27 bin kapasiteli doğu tribününün tamamen boş olması, ambiansın normal şartlarda da iyi olmadığı statta daha olumsuz bir hava yarattı. Tüm bu olumsuzlukların üstüne maça gelen taraftar sayısının 7 bin civarında kalması yönetimi harakete geçirdi.

HAFTA İÇİNDE TEMASLARA BAŞLANACAK
Bu şartların şubat ayının ikinci haftasında oynanacak Bursaspor karşılaşmasında da benzer şekilde olacağının tahmin edilmesi nedeniyle yönetim kurulu Bursaspor maçını Kasımpaşa Stadı'nda oynanmasını planlıyor.

Bu hafta içinde temaslara başlayacak olan yönetim kurulu, Bursaspor ile oynayacakları maçı Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynama talebini Kasımpaşa Kulübü'ne iletmesi tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.