Olmamış Ama Düşünmeniz Yeter

ADD Isparta Şubesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlediği basın açıklamasının ardından Valilik binası arkasında Atatürk İmzası Kareografisi yapmak istedi. İşte ortaya bu görüntüler çıktı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Nisan 2014 15:14
Olmamış Ama Düşünmeniz Yeter

Atatürkçü Düşünce Derneği Isparta Şubesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir dizi etkinlik düzenledi.



İlk olarak saat 12:00'de Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunan dernek üyeleri, buradan Bedesten Yanındaki saat kelesi önüne geçti. Burada bir basın açıklaması yapan ADD Isparta Şube Başkanı Batuhan Güldiken "Ülkemizin geleceği üzerinde oynanan oyunları görüyoruz. Bağımsızlık onurumuza yapılan saldırıların nedenini anlamak için, sindirme siyasetiyle eş zamanlı olarak yürütülen, hız kazandırılan açılımlar sürecine ve anayasa değişikliğiyle yapılmak istenenlere bakmak yeterlidir. Küresel güçlerin sözcüleri şimdi de çuvalı Cumhuriyetimiz’e ve demokrasimize geçirerek önümüzü kapatmaya çalışmaktadır. İşte bizler bütün bunları görerek, sorgulayarak kararlı bir duruş sergilemek zorundayız. Birlikte olmak ve çalışmak zorunluluğumuzu bir kez daha vurguluyoruz" dedi.



Açıklamanın ardından dernek üyeleri Atatürk İmzası kareografisi yapmak istedi. Daha önceden tebeşirle çizilen alanda yerini alan dernek üyeleri ortaya bu görüntüleri çıkarabildi.



HABERCİNİN YORUMU: İmza pek olmamış ama... düşünmeniz yeter...

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum