Ölmeden Önce Yapılacak 100 Şeyden Biri...

Ölmeden Önce Yapılacak 100 Şeyden Biri...

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Mayıs 2016 00:37
Ölmeden Önce Yapılacak 100 Şeyden Biri...

TOBB'un düzenlediği 'Türkiye'nin Girişimci Kadın Gücü Buluşması' etkinliği için Akdeniz Bölgesi'nde Adana ile Isparta tercih edildi. Kadın Zirvesi'ni Isparta'ya getiren güç ise KAGİK Başkanı Gözde Çağlar'ın bu sözü oldu:

Türkiye'nin gül bahçesi Isparta'nın mayıs ve haziran ayında sunduğu gül toplama fırsatı kent tanıtımı ve turizmine önemli katkı sağlamaya devam ediyor. Bu özellik, önemli toplantılarda Isparta'nın tercih edilmesini de sağlıyor.

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu'nun Türkiye'nin çeşitli illerinde organize ettiği 'Girişimci Kadın Gücü Buluşması' etkinliği için Akdeniz Bölgesi'nde 2 il öngörüldü. İstanbul'da illerin belirlendiği toplantıya katılan Isparta KAGİK Başkanı Gözde Çağlar, söz isteyip 'Türkiye'de ölmeden önce yapılması gereken 100 şeyden birisi Isparta'da gül toplamaktır. Siz hiç sabah 6'da kalkıp, gül bahçesinde gül topladınız mı? Topladığınız gülün suyunu kendi ellerinizle çıkardınız mı' diye konuştu.

KAGİK Başkanı Gözde Çağlar'ın bu konuşmasının sonucu önceki gün etkisini gösterdi. TOBB, 'Türkiye'nin Girişimci Kadın Gücü Buluşması' Akdeniz Bölge etkinliği için Adana'dan sonra Isparta'yı seçti. Girişimci Kadın Gücü Buluşması 23-24 Mayıs tarihinde Isparta'da gerçekleştirilecek. TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Merkez yönetimi ile Türkiye'den çok sayıda kadın girişimcinin katılacağı toplantı programı kapsamında gül bahçeleri, İslamköy Süleyman Demirel Demokrasi Müzesi ve Eğirdir gezisi yapılacak.

Türkiye'nin Girişimci Kadın Gücü buluşmasına TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Evrim Aras, TOBB Sektörler Meclisi Başkanı Merih Eskin, Pepe'nin yaratıcısı Düşyeri Sahibi Ayşe Şule Bilgiç, Hause Kafe Marka Sahibi Canan Özdemir, TEB Kadın Bankacılığı'ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Simla Ünal ile Yaşam Koçu Bilge İnal konuşmacı olarak katılacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.