Ölmek İstemişti... Yaşam Savaşı Sürüyor!

Ölmek İstemişti... Yaşam Savaşı Sürüyor!

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Eylül 2015 09:29
Ölmek İstemişti... Yaşam Savaşı Sürüyor!

Pazartesi günü bacanağının evinde eşi ile tartışması sonucu cinnet geçirerek kendi başına tabanca ile ateş ederek intihara kalkışan 24 yıllık polis memuru Can Cihan Kutlu hayati tehlikeyi henüz atlatamadı. SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde tedavisi süren yaralının ilk gün beyin ameliyatına alındığı ve ameliyat sonrası yoğun bakımda solunum cihazına bağlı olarak yaşatıldığı haber verildi.

KRİTİK SAATLERİ ATLATAMADI
Yakınlarından edinilen bilgilere göre Can Cihan Kutlu’nun ameliyat sonrasında yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü doktorların net durumunun akşam saatlerinde belli olacağını belirttikleri ifade edildi.

DUALAR EDİLİYOR
Çevresinde oldukça sevilen Can Cihan Kutlu’nun böyle bir olaya kalkıştığına inanamayan yakınları yaşaması için sürekli dua ediyor. Kutlu’nun facebook sayfasına bu konuda çok sayıda temenni yazan takipçileri kendisinden gelecek iyi bir haberi bekliyor.

OLAYIN PARA PUL İLE ALAKASI YOK
Can Cihan Kutlu’nun intihara teşebbüs etmesinin tek nedeninin eşi ile aralarında yaşanan sorun olduğuna değinen yakınları, ‘Haberde kayınbiraderinin sözlerine yer verilerek para için değer miydi abi gibi sözlerinin gerçeği yansıtmadığını zira olayda para konusunun adının bile geçmediğini dile getirerek, tek sorun eşi ile yaşadığı sorundu başka da bir şey yoktu dediler.

BACANAĞI DEĞİL KAYINBİRADERİ
Olaya tanık olan ve olay sonrası evin önünde cinnet geçiren kişinin Kutlu’nun bacanağı Bekir Bakır değil, kayınbiraderi İsmail Çelik olduğu belirtildi. Okurlarımızdan bu konuda yaptığımız hatadan dolayı özür diliyoruz.;

Nurettin Arkan

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASAYİŞ