Ölmek Üzere Olan Yavru Köpekler Kurtarıldı

Ölmek Üzere Olan Yavru Köpekler Kurtarıldı

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Temmuz 2018 11:17
Ölmek Üzere Olan Yavru Köpekler Kurtarıldı

Eğirdir ilçesinde Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğü (DKMP) ekipleri tarafından terk edilmiş halde bulunan 1 haftalık 4 yavru köpekten 2’si canlı olarak kurtarılabildi.

Edinilen bilgiye göre, Eğirdir ilçesine bağlı Aşağı Gökdere köyünde görevli DKMP 6.Bölge Müdürlüğü’ne bağlı ekipler çalışmaları esnasında, terk edilmiş halde yaklaşık 1 haftalık olduğu tahmin edilen köpek yavrularına rastladı. Köyde bulunan 4 yavru köpekten 2’sinin yakın çevrede öldüğü tespit edilirken, canlı olarak kurtarılan 2 yavru köpek Isparta Hayvan Koruma Derneği (ISHAYKO) gönüllülerine teslim edildi.

Canlı olarak kurtarılan yavru köpeklerin aç ve güçsüz oldukları anlaşılırken, kurtarılan yavruların gönüllüler tarafından biberon ile beslenerek hayata bağlanmaya çalışacakları öğrenildi.

Öte yandan, dernek gönüllüleri terk edilmiş yavru köpekleri bulan Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğü ekiplerine hassasiyet ve duyarlılıkları için teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.