Ölmeyi Hapse Tercih Etti

Bir borçtan dolayı icra takibine düşen ve 150 gün hapis cezasına çarptırılan 6 çocuk babası kendini astı. Ayağının altına koyduğu iskemlenin devrilmesine uyanan karısı ölmekten kurtardı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Temmuz 2013 14:19
Ölmeyi Hapse Tercih Etti

Yalvaç’a bağlı Tokmacık beldesinde önceki akşam kendisini iple tavana asan şahıs karısı tarafından son anda kurtarıldı.

49 yaşındaki Ramazan D. Bir yakınına kefil olduğu için hakkında başlatılan icra takibinden dolayı hapis cezasına çarptırıldı. 150 günlük hapis cezasına ilişkin tebligatın adresine ulaşması ile birlikte bunalıma giren Ramazan D. Gece herkes uykuya çekildikten sonra evin odasında bulunan çengele ip takarak intihara kalkıştı.

Ayağının altına koyduğu iskemlenin devrilmesi sonucu çıkan gürültüye uyanan eşi hemen odaya koştu. Gördüğü manzara karşısında şoka giren kadın eşini hemen ipten indirerek ölmesine izin vermedi. Ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Ramazan D.’nin bir yakınına ait borçlara kefil olduğu ödenmeyince kendisi hakkında yasal işlem başlatılması üzerine sıkıntılı günler geçirdiği haber verildi.

İcra takibi sonrası taahhüdü ihlalden 150 gün hapis cezası ve 3 bin TL para cezası alan şahısın hapse girme korkusu ile böyle bir intihar girişiminde bulunduğu ileri sürüldü.

Yaptığı ilk evlilikten 5 son evlilikten 1 olmak üzere 6 çocuk sahibi olan Ramazan D.’nin hastanede tedavi altına alındığı bir süre psikolojik destek verileceği öğrenilirken Jandarma’da konuyla ilgili soruşturma başlattı.

cinaraltıgazetesi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.