Ölü Bulundu

Şarkikaraağaç’ta 1 gündür aranan çoban ölü bulundu

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Ocak 2015 22:22
Ölü Bulundu

Şarkikaraağaç İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve vatandaşlar tarafından 1 gündür aranan çoban, ölü olarak bulundu.

Alınan bilgiye göre, Şarkikaraağaç ilçesi Kerkük mahallesinde oturan çobanlık yapan Erol Dinç (54), koyun otlatmak üzere gittiği Aslandoğmuş yolu üzeri mevkisinden dönmeyince yakınları ve vatandaşlar tarafından aranmaya başlandı.

Koyunları akşam üzeri eve döndüğünde Erol Dinç (54) eve gelmeyince eşi Gülgün Dinç durumu Şarkikaraağaç İlçe Emniyet Müdürlüğüne bildirdi.
İlçe sınırları içerisinde araştırma yapan Emniyet ve jandarma ekipleri, havanın kararması ve sisli olması nedeniyle çobanı bulamadı.

Sabah saatlerinde yeniden aramaya başlayan ailesi Çarıksaraylar Kasabası Duzharmanı mevkisinde ölü olarak buldu.

Dinç’in cesedi, incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Şarkikaraağaç Devlet Hastanesi morguna gönderildi. Kesin ölüm sebebi otopsi sonucu ortaya çıkacak. Olay ile Jandarma ekipleri tarafından soruşturma devam ediyor.

Fatih DEMİRTAŞ/Şarkikaraağaç

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.