Ölü Ergenekoncu AK Parti'den Aday

AK Parti’nin Yalvaç’ta Tekin Bayram’ı aday göstermesinin ardından gözler milletvekillerine çevrildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Şubat 2014 20:48
Ölü Ergenekoncu AK Parti'den Aday

Haber / Analiz: Bora Tüfekli

AK Parti’nin Yalvaç’ta Tekin Bayram’ı aday göstermesinin ardından gözler milletvekillerine çevrildi. Öyle ki; Recep Özel kısa bir süre önce Bayram’a “Ergenekon zihniyetli” yakıştırması yapmıştı. Süreyya Sadi Bilgiç’de “Ölüyü biz mi dirilteceğiz” ifadesini Bayram için kullanmıştı.


Ne derler arşiv affetmez… Tarih 11 Eylül 2013… Haberi Özyalvaç’tan okuyoruz:

“Ak Parti İlçe Teşkilatı'nda partililerle toplantı yapan Ak Parti Milletvekilleri, partililerin sorularını yanıtlarken, Özel'den bomba açıklamalar geldi.

Tekin Bayram'dan eziyet gördüklerini belirten ve isminin partileriyle anılmasından rahatsızlık duyduğunu anlatan partililerin yakınmaları üzerine, Milletvekili Recep Özel, "Tekin Bayram'ın partimizle ilgisi olması mümkün değil. Tekin Bayram'da Ergenekon zihniyeti var, darbeci zihniyet var." açıklamasını yaptı”

Biraz daha geriye gidersek Tarih 27 Nisan 2011… Haberi yine Özyalvaç’tan okuyoruz:

Ak Parti’li vatandaş Milletvekili Bilgiç’e “Sayın vekilim, ‘Tekin Bayram Ak Parti’ye geçmek için Süreyya Sadi Bilgiç’le anlaştı’ diyorlar böyle bir şey var mı?” dedi.

Bu soru karşısında Bilgiç “Hayır öyle bir şey söz konusu değil” dedi.
Ak Parti’li vatandaş bu cevap üzerine Bilgiç’e “Bu adam partimize büyük zarar verir sayın vekilim, o kişiyi en iyi tanıyanlardan biriyim ben, sakın ha böyle bir hataya izin vermeyin” dedi.

Bu sözler karşısında Milletvekili Bilgiç “Bu söylentilerin kaynağı neresidir, kimdir bilemem ama kendisi de çıkartıyor olabilir. Benim bunlara karşı söyleyeceğim tek şey var: Ölüyü biz mi dirilteceğiz? …” dedi.

İşte yukarıdaki o arşiv haberlerini hatırlayınca gözler AK Parti’nin milletvekillerine çevriliyor. Bu seçim oldukça ilginç geçeceğe benziyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum