Ölümden Döndü!

Ölümden Döndü!

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Aralık 2015 11:45
Ölümden Döndü!

Yalvaç halkını canından bezdiren başıboş sokak köpekleri kazaya neden oldu. Abacılar Mahallesi Turgut Özal Bulvarı üzerinde yola fırlayan köpeğe çarpmamak için direksiyon kıran sürücü ölümden döndü.

Yalvaç’ta haftasonu meydana gelen kazada bir sürücü köpeğe çarpmamak için aracın direksiyonunu kırınca orta refüjde bulunan aydınlatma direğine çarparak ölümden döndü.

Kaza Cumartesi akşamı saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Sanayi istikametinden çarşı merkezine seyir halinde olan Ali Y.’nin kullandığı 32 YL 848 plakalı otomobil Isparta Yolu Sokağı kavşağına yaklaştığı sırada önüne aniden köpek çıktı.

Köpeğe çarpmamak için direksiyonu kıran sürücü Ali Y. Daha sonra hakimiyetini kaybederek önce orta refüje ardından da refüjde bulunan sokak aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisi ile aydınlatma direği devrilirken araçta maddi hasar meydana geldi. Sürücü kazayı yara almadan atlattı.

Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine gelen AKEDAŞ görevlileri devrilen direği yerinden sökerek elektrik akımını kesti. Çalışmalar esnasında bir kazaya sebebiyet vermemek için polis yolu 2 yönlü olarak bir süreliğine trafiğe kapattı.

Kaza yerinde bulunan halk, ‘Yalvaç’ta bulunan başıboş köpekler aniden yola çıkarak buna benzer kazalara neden oluyor. Allah korusun bu kaza bir cana da mal olabilirdi. Direk devrildiği esnada şans eseri karşı şeritten araç gelmemiş değilse onunda kaza yapmasına neden olurdu. Yetkililer bu köpeklere bir önlem alsın’ şeklinde serzenişte bulundular.

Nurettin Arkan / Yalvaç

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.