Ölümlü Kaza Sonrası Kayıplara Karışan Sürücü Yakalandı

Ölümlü Kaza Sonrası Kayıplara Karışan Sürücü Yakalandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Eylül 2020 12:37
Ölümlü Kaza Sonrası Kayıplara Karışan Sürücü Yakalandı

Isparta Antalya Karayolu Kadılar köyü mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 3 ise yaralandı. Ters yöne giren otomobilin sürücüsü M.T., kaza sonrası olay yerinden kaçarken, jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışma sonrasında saklandığı evde yakalandı.

Kaza geçen Pazar günü Isparta-Antalya karayolu 3. kilometresinde meydana geldi. Ters yöne giren M.T.'nin kullandığı 07 YV 427 plakalı otomobil ile H.Ö'nün kullandığı 32 HE 405 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada sürücü H. Ö. ile ters yönden gelen araçta yolcu olarak bulunan H. G., M.C.G, ve B.Y yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından ilk müdahalelerinin yapılmasının ardından hastanelere sevk edildi. Kazada ağır yaralanan H. G., kaldırıldığı Isparta Şehir Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Öte yandan kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken, ters yöne giren ve kaza sonrası kayıplara karışan otomobilin sürücüsü M.T., jandarmanın dedektifleri Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ile koordineli olarak yapılan çalışmalar neticesinde dün Isparta'da saklandığı evde yakalanarak gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.