Olumsuz Eleştiri Yapmaya Gerek Yok

AK Parti Milletvekili Recep Özel, ITSO başkanlık seçimlerine ilişkin bu süreçte hassas davranılması gerektiğini belirterek, "Geçmişte o bir şey yapmadı gibi olumsuz eleştirilere girmeye gerek yok" dedi

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Nisan 2013 11:56
Olumsuz Eleştiri Yapmaya Gerek Yok

Özel, “Isparta’da ticaretle sanayiyle uğraşanların ortalaması neyse oda yönetiminin de ortalaması odur" dedi.

AK Parti Milletvekili Recep Özel, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine yönelik adaylara hassasiyet çağrısında bulundu. Özel, "Keşke ticaret sanayi sektörü, odamızın tek liste halinde birlik bütünlük içinde her şey Isparta için diyerek bir çalışma yapabilseydi. Bunun yapılabilmesi için çalışalım diyorum. Adaylıklar açıklanmış olabilir.

Kırmadan dökmenden enerjimizi birleştirebiliriz. Bundan ümitliyim. Parçalı sitem Isparta’ya bir şey kazandırmaz. Ayrıca genç iş adamlarımızın yeni isimlerin bu sürece dahil ederek onların da görev alması gerektiği düşüncesindeyim.

Bu süreçte hassasiyetlerimiz olmalı. Geçmişte o bir şey yapmadı gibi olumsuz eleştirilere girmeye gerek yok. Isparta’da ticaretle sanayiyle uğraşanların ortalaması neyse oda yönetiminin de ortalaması odur. Yönetime geleceklerin ticaret erbabının anlayışını değiştirecek beklentisinde olmayalım.

Bugüne kadar görev yapan ekipler iyi niyetle bir şeyler yapmak için gayret göstermişleridir. Geçmişi kapatıp herkese teşekkür edip biz nelere yapabiliriz anlayı-şını hakim kılabilirsek kırmadan dökmeden gideriz. Bu birliktelik inşallah sağlanır ve buna da destek oluruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum