Ölümüne Oyun!

Yedişehitler Mahallesi'nde elektrikli bisiklete 4 kişi binen gençler hem kendi hayatlarını, hem de diğer sürücülerin hayatlarını tehlikeye soktu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Eylül 2014 16:51
Ölümüne Oyun!

Yedişehitler Mahallesi'nde elektrikli bisiklete 4 kişi binen gençler, trafiği yoğun olan caddede hayatlarını tehlikeye soktu.

Üst üste çıkan gençler sürücülere aldırış etmeden yollarına devam etti. Vatandaşlar elektrikli bisiklete 4 kişi ve üst üste binen gençleri hayretle izledi.

Elektrikli bisikletlere hiç bir şekilde uyarı ya da cezai yaptırım yapılmıyor. Ancak gençlerin oynadığı bu tehlikeli oyunlar, elektrikli bisiklet sürücülerine de uyarı ya da cezai yaptırımların yapılmasının gerekli olduğunu gösteriyor.

Ajans32 konuyla ilgili daha öncede defalarca haber yapmış, ancak konuyla ilgili yasal bir düzenleme olmadığı için ilgililer herhangi bir adım atamamıştı...

ÖLÜME ELEKTRİKLİ DAVETİYE haberi için tıklayın

Haber: medyakdeniz

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum