Ön Seçim Hayali Suya Düştü

Ön Seçim Hayali Suya Düştü

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Şubat 2015 22:32
Ön Seçim Hayali Suya Düştü

MHP'de ön seçim tartışmalarının sürdüğü bir ortamda bugün toplan Merkez Yürütme Kurulu şok bir karar aldı. MHP Milletvekili adaylarını "Merkez Yoklaması" ile belirleyecek.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MYK toplantısı sonrası yazılı açıklama yaptı. Yalçın yaptığı açıklamada kurultay ve seçim süreciyle ilgili önemli bilgiler verdi.

Yalçın açıklamasında "MYK toplantımızda partimizin “bütün seçim çevrelerinde seçime girmesi” ve milletvekili adaylarının tespitinin “merkez yoklamasıyla” yapılması karar altına alınmıştır. MHP, milletvekili aday adaylık başvuru ücretlerini de tespit etmiştir. Engellilerden aday adaylığı başvuru ücreti talep edilmeyecektir. Erkek kadın ayrımı yapılmaksızın milletvekili aday adaylığı başvuru ücreti 2000 Türk lirası olarak tespit edilmiştir" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum