Ön Seçim Onurunu Yaşayın

CHP Isparta Milletvekili A. Adayı Vedat Şenol, ön seçimin arifesinde partililere çağrıda bulundu. Şenol, “Gelin sandıkta en yoğun katılımı sağlayalım ve ön seçim onurunu hep birlikte yaşayalım” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Mart 2015 14:03
Ön Seçim Onurunu Yaşayın

Pazar günü ŞAİK Anadolu Lisesi’nde yapılacak olan ön seçim için geri sayım başladı. 18 aday adayının yarıştığı CHP’de gözler 29 Mart Pazar gününe çevrildi.

CHP’nin Aday adaylarından Vedat Şenol ise, partililere verdiği mesajda ön seçime yoğun bir katılım sağlanmasını istedi.

ÖN SEÇİM KARARINDA BÜYÜK KATKIMIZ VAR
Şenol, “Ön seçim demokrasinin önemli bir eşiğidir. Biliyoruz ki, partimizin iktidar anahtarı da olacaktır. İl Başkanlığı dönemimde de yoğun bir şekilde ön seçim talebini dillendirdim. Öyle ki, bütün yönetici arkadaşlarımızla, ilçe başkanlarımızla, kadın ve gençlik kollarımızla Genel Merkezimize ön seçim çağrısında bulunduk. Bugün gurur duyarak söylemeliyim ki, ön seçim kararında Isparta İl Örgütümüzün büyük katkısı olmuştur. Genel Merkez’de yönetim kurulumuzla birlikte Genel Başkanımız ile görüştük. Tüm yöneticilerin ve ilçe başkanlarımızın imzası ile genel merkezimize ön seçim çağrısı yaptık. Şimdi ektiğimizi biçiyoruz. Bu demokrasi şölenine tüm üyelerimizin katılmasını temenni ediyorum” dedi.

GENEL SEÇİM PROVASI
CHP Milletvekili A. Adayı Vedat Şenol, partisinin ön seçim sürecini de değerlendirerek, “Son derece verimli ve eğitici bir süreç yaşıyoruz. Ön seçim bizler açısından bir Genel Seçim Provasıdır. Bu açıdan CHP seçim sürecine daha erken girmiş, aday adaylarımızın yaptığı çalışmalar parti hanesine artı olarak yazılmıştır. Bu son derece önemlidir” diye konuştu.

6 OK’TAN AYRILMAYACAĞIM
Vedat Şenol, parti tabanına da mesaj vererek milletvekili olursam; Partimizin ideolojik çizgisi olan 6 Ok’tan hiç bir zaman sapmayacağım. Danışmanlarımdan birisi Isparta’da ikamet ediyor olacak. Örgütün iç işlerine hiç bir şekilde müdahale etmeyeceğim. Örgüt ve Genel Merkez arasında Köprü olacağım. Üniversite öğrencilerimiz için yurt ve burs konusunda öncülük edeceğim. Gençlerimizin istihdamı için elimden geleni yapacağım. Gençlik ve Kadın Kollarımıza her türlü desteği vereceğim. Parti örgütümüze düzenli aidat ödeyeceğim. İlçe ve Belde örgütlerimize her türlü maddi desteği sağlayacağım” dedi.

ADAY NUMARASI 18
Vedat Şenol ön seçim pusulasında aday sıra numarasının 18 olduğunu hatırlatarak partililerden destek istedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.