O'na Dil Uzatanları Şiddetle Kınıyoruz

Isparta Gül Platformu Cuma Namazı çıkışı düzenlediği kitlesel basın açıklaması ile İslam'a ve Müslamanlara dil uzatanları kınadı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ocak 2015 13:56
O'na Dil Uzatanları Şiddetle Kınıyoruz

Çeşitli siyasi parti, dernek, sendika ve kitle örgütünün katılımıyla Isparta Gül Platformu tarafından düzenlenen kitlesel basın açıklaması Kaymakkapı Meydanı'nda Kuran'ı Kerim Tilaveti ile başladı.

Burada emekli müftü Osman Akdemir, Gül Platformu adına açıklama yaptı. Akdemir, açıklamasında "İnsanoğlunun yaşama hakkından sonra en önemli hakkı hürriyettir. Hür düşünce, istediği gibi inanabilme, istediği şekilde ibadet edebilme, insanı yücelten, başıboş olmaktan çıkarıp gerçek insan, eşrefi mahlukat mertebesine kavuşturan manevi değerlerdir" dedi.
Akdemir, "Evrensel bir din olan İslam dinine gönül verenleri tahrik ederek onların aşağılanması ve terörist gibi gösterilmesi de bir terördür ve insanlık suçudur" ifadelerini kullandı.

Akdemir Gül Platformu adına yaptığı açıklamasını, "Son günlerde yapılan saldırılar açıkça İslam'a, peygamberimize ve müslümanlara hakarettir. Peygamberimiz bizim her şeyimizdir. Ona dil uzatanları şiddetle kınıyoruz" sözleriyle noktadı.






Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum