Önal Siyasete Rest Çekti (!)

'Göreve geliş şeklim belli gidiş şeklimde bellidir’ diyerek görevden alınabilmesinin yollunun belli olduğunu söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Ağustos 2011 17:53
Önal Siyasete Rest Çekti (!)

Hakkında bir çok dedikodular çıkan ve son olarak Sağlık Müdürlüğünde ki personelin dayak olayı ile gündeme gelen Sağlık İl Müdürü Süleyman Önal, Bakanlığın istifasını istediği yolundaki haberlere sert yanıt verdi. Adeta siyasi şov yapan Önal, ‘Gül, Erdoğan ve Akdağ 3lü kararnamesi ile geldi. Gidersemde yolu belllidir’ dedi. Kendisini başarılı bulduğunu belirten İl Müdürü ‘kafamda bir tarih var. Heyecanımı kaybedersem giderim. Ama şimdi değil’ dedi.

İşte Önal’ın Kendine Güvenen Açıklaması

Mühür onlardaır. Hukuka saygılıyız. Hiç kimse hukuktan saygılı değildir. Kimse illelebet müdür olarak kalamaz. Kimse ilelebet Başhekim (!) olarak kalamaz. Benim kafamda bir takvim var. Ya temel, ya açılış.
Isparta’ya zarar vermeye başladığımı hissettiğim an giderim. Ve her vicdan sahibi insanın yapması gereken budur (!) Heyecanımı kaybettiğimi hissetiğim an giderim. AMA GİDİŞİME BEN KARAR VERİRİM. ŞİMDİ DEĞİL. BEN İSTERSEM GİDERİM’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum