Önce Çaldı Sonra Dua Etti

Isparta'da bir evden hırsızlık yapan zanlı, Antalya'da bir camide bağış kutusuna konan paraları çaldı. Hırsızlık zanlısı dua ederken yakayı ele verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Ekim 2015 14:28
Önce Çaldı Sonra Dua Etti

Geçen cumartesi günü Antalya Kepez İlçesi Fabrikalar Mahallesi'ndeki Ülfet Özel Camii'ne giren Mustafa C., yardım toplanması için ibadet yerine konulan kutuyu açarak içindeki paraları çaldı.

Camideki güvenlik kamerasında hırsızlık yaptıktan sonra dua ederken görüntülenen Mustafa C., daha sonra kayıplara karıştı.

Hırsızlık üzerine Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Mustafa C. bu kez Fatih Mahallesi'ndeki Kazım Karabekir Camii'nden hırsızlık yaptı. Burada dayardım kutusundaki paraları alan Mustafa C., ihbar üzerine çağrılan polistarafından yakalandı.

Hırsızlıktan çok sayıda kaydı bulunan Mustafa C.'nin, birçok parti binası yanı sıra, Döşemealtı İlçesi'nde ve Isparta'da evden hırsızlık yaptığı belirlendi.

İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen Mustafa C.,tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASAYİŞ