Önce Ülkem ve Partim

Önce Ülkem ve Partim

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Şubat 2015 18:02
Önce Ülkem ve Partim

AK Parti Kadın Kollarında yıllarca görev yaptığını söyleyen Hacer Boyacı, milletvekili olduğu takdirde en alttan en üste siyasetin her alanında görev alabileceğini söyledi.

Hacer Boyacı şöyle konuştu: “Hayatım boyunca türlü zorluklarla karşılaştım. Hayatım hiç kolay geçmedi. Torpil hayatımın hiçbir döneminde yer almadı. Bu yüzden hep çok çalıştım. Ben bir savaşçı olarak yetiştirildim. Bir hayat mücadelesi içinde yaşadım. Ortaokul ve liseyi Isparta’da okudum. Üniversiteyi Selçuk Üniversitesi’nde bitirdim. Annem hasta olduğu için Ziraat Mühendisliği görevimi hiç icra edemedim. Ancak partimde aldığım her görevi ciddiyetle ve layıkıyla yerine getirmeye çalıştım. Azami çaba harcadım. Benden önce ülkem gelir partim gelir. Isparta’m gelir. Yerel seçimlerde trafik kazası geçirdim. Çok ciddi bir trafik kazasıydı. Kadın kollarında görev yapıyordum ama buna rağmen yine de geldim seçim çalışmalarında görev aldım. Müşahit sıkıntısı olan bir okula gidip müşahitlik görevimi layıkıyla yerine getirdim” dedi.

Kendisinin milletvekili olduğu takdirde her görevi layıkıyla yerine getireceğini ifade eden Hacer Boyacı, Isparta’nın daha gelişmiş bir şehir olması için çalışacağının altını çizdi. Boyacı şöyle konuştu: “Türkiye’nin baştanbaşa iyileşmesi için çaba harcayan partim içinde bir çakıl taşını bir yerden alıp yerine koyabilirsem benim için çok büyük bir mutluluk olur. Hiç evlenmedim ve çocuklarım da olmadığı için sevgimi, şefkatimi tüm gücümü tüm enerjimi partim ve Isparta halkı için harcayacağım.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum